De mannen mode van 2024

Petrol Industries B.V.

Ontdek de Stijlrevolutie met Petrol Industries

De temperaturen buiten zijn nog aan de frisse kant maar bij Petrol schijnt de zon al. Onze gloed nieuwe herencollectie is binnen, dit is dus hét moment om vooruit te blikken op de modetrends die het komende seizoen te bieden heeft.

Belangrijkste trends in mannen mode voor 2024

2024 staat in het teken van gedurfde kleuren, een oversized pasvorm, en een prominente rol voor denim. Dat alles met oog voor detail. Benieuwd geworden naar de heren trends van 2024? Wij laten je kennismaken met de trends die dit jaar zullen domineren.

Hoe Petrol Industries de trends van 2024 weerspiegelt

Petrol Industries, is altijd opzoek naar een combinatie
van trend en comfort. Ontdek hoe onze nieuwste collectie perfect aansluit op de trends van 2024, waarbij we vakmanschap, stijl en innovatie combineren. Bekijk onze nieuwste mannenmode en laat je inspireren.

Kwaliteit en innovatie in onze nieuwe collectie

Binnen onze nieuwste collectie leggen we de nadruk op kwaliteit en innovatie. Ontdek unieke ontwerpen en productiemethoden die onze kledingstukken onderscheiden. Elk stuk is doordacht gemaakt met liefde voor denim en oog voor detail. Bekijk bijvoorbeeld onze nieuwe collectie met zomerjassen. Het vakmanschap en oog voor detail vindt je terug in de kwalitatieve afwerking en speciale stiksels.

overhemd linnen Petrol zomer 2024

Essentiële bovenkleding voor 2024

Ontdek de must-have bovenkleding voor mannen in 2024. Van stijlvolle T-shirts en overhemden tot comfortabele hoodies, onze collectie heeft het allemaal. Bekijk de nieuwste trends op het gebied van T-shirts en sweaters/hoodies.

Deze zomer gaan comfort en stijl hand in hand, dat zie je terug in lossere en comfortabele pasvormen. Speciaal daarom hebben we een aantal nieuwe jeans gelanceerd met een meer relaxte pasvorm en rechte broekspijpen. De trend zie je ook terug in onze overhemden waar we gebruik hebben gemaakt van luchtige stoffen en fijn zittende fits, perfect voor de zomer.

Petrol Industries B.V.

Overhemd met botanische print

De must have voor iedere man dit jaar is het botanische overhemd. Deze overhemden kenmerken zich door de zomerse printen met bijvoorbeeld bloemen en palmbomen geïnspireerd op een tropisch eiland zoals Hawaï. Perfect voor een casual look op vakantie gecombineerd met een denim short of zwembroek. Maar ook goed voor een zomerse chique look op het werk door er een chino onder te dragen.

Denim

In 2024 Terug van nooit weggeweest, denim! Dit seizoen spelen we in op de nieuwste trends met nieuwe pasvormen en luxe wassingen. Kijk bijvoorbeeld naar onze prachtige regular tarped fit broeken en comfortabele denim shorts. Terug dit jaar is de Denim-op-denim look, ook wel de "Canadian tuxedo” genoemd. Kies bijvoorbeeld een denim overhemd of spijkerjack om te combineren met je nieuwe Jeans.

Must-have
accessoires voor de moderne man

Maak je look compleet met essentiële accessoires voor mannen in 2024. Van trendy bucket hats tot comfortabele sokken, onze accessoire collectie voegt de finishing touch toe aan elke outfit. Ontdek meer op onze accessoires voor mannen pagina.

Petrol Industries B.V.

Stijltips en combinaties voor 2024

Om alle bovenstaande mannen mode trends gemakkelijk toe te kunnen passen geven we je
graag wat stijltips.

Hoe draag je patronen en prints in 2024

Ga voor een Frisse zomerse look door een combinatie te maken tussen onze t-shirts en polo’s met frisse felle kleuren in bijvoorbeeld neon groen of roze. Maak de
look af met licht blauwe denim short voor de perfecte zomer look. Zijn de ochtenden en avonden nog koel, geen probleem. Maakt de look af met een van onze
stijlvolle en praktische Jacks of comfortabele sweaters.

Wil je iets rustigers? Ga dan voor een meer tijdloze outfit met pastel tinten, in het pastel geel of beige. Bijvoorbeeld een luchtig overhemd met
chino korte broek. Dit is een perfect look om een bodywarmer op dragen tijdens de wat frissere dagen.

Zoals eerder al genoemd de Denim-op-denim look. Deze stoere look kun je dragen met een denim bovenstuk zoals een jack of een overhemd met daaronder een jeans of denim short. Je kunt kiezen voor twee dezelfde kleuren denim op elkaar maar de tinten mogen ook van elkaar verschillen, bijvoorbeeld een licht bovenstuk met een donkere jeans. Alles kan dit seizoen!

Summer 2024 must haves

Sage Green
Tropisch Overhemd Sandy beach

€59,99

Dark used
Rockwell Carpenter Relaxed Fit Jeans Lanai City

€59,99

Sage Green
Gestreepte Jogging Short Pearl

€49,99

Anthra
Padded Jas Cabrio

€79,99

Petrol Blue
Botanical Overhemd Coastal

€59,99

Medium stone
-31%
Spijkerjas Tour

€89,99€62,09

Petrol Industries B.V.