Categorieën

Bij Petrol houden we van ruig en puur. De motorcentric lifestyle inspireert ons dag in, dag uit. Van vintage hotrod tot gave chopper en van jaloersmakende custom bike tot Fomule 1 wagen: wij zijn er gek op. Het smeltende rubber op het asfalt, de onbeperkte vrijheid en het urenlang sleutelen: motorcentric denken is als de landkaart van Petrol. Het stuurt ons merk en onze collecties constant in de juiste richting. Om het eerbetoon aan alle Petrolheads levend te houden, lanceren we elk seizoen een nieuw Petrol Portrait. Echte mannen met een passie voor motoren of auto’s vertellen dan hun verhaal. Zo inspireren we jou om elke dag te doen wat je het liefst doet.


Denim en vintagewear: dat drijft ons bij Petrol al decennia lang. We zeggen niet voor niets: we are denim driven. Wij maken straightforward kleding voor stoere mannen en kids. Wat je stijl ook is, Petrol heeft de outfit waar je naar op zoek bent. Maak een statement met één van onze hippe destroyed jeans of ga voor casual met een basic t-shirt of denim met een regular fit. Wij geloven in great value for money: gave items van hoge kwaliteit, voor een toegankelijke prijs. Al onze kleding heeft een perfecte fit, onovertroffen finishing en is gemaakt met oog voor detail.

Petrol Industries werd opgericht in 1989. Stoere mannenkleding met een rauw randje, dat is wat er volgens ons ontbrak in de markt. Echte workwear, zoals we dat ook wel noemen. Kleding die tegen een stootje kan, tijdloos is maar toch de trends volgt. Kleding die vies mag worden, lekker zit en precies bij die motorcentric lifestyle past: dat is wat we jou bieden.

Nog steeds sleutelen we dagelijks aan ons merk. Want als we iets doen, doen we het goed. Het hele productieproces hebben we daarom in eigen beheer, van de kleinste illustraties tot het kiezen van de stoffen. Zo bewaken we constant onze kwaliteit én authenticiteit. Daarnaast focussen we altijd op duurzaamheid. We zorgen ervoor dat we verantwoord zaken doen en dat onze kleding zo min mogelijk impact heeft op het milieu.
Inmiddels draait Petrol op volle touren. Maar de plannen blijven groots en de finish line is nog lang niet in zicht. Durf jij een testrit aan?

Shop hele collectie >